CAFETARIA & PIZZERIA STRAATWEG & BIER2GO

CAFETARIA & PIZZERIA STRAATWEG & BIER2GO Beste pizza van Amsterdamsestraatweg! 16 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 855 beoordelingen
10 jan 2022 om 0:58 Frietjes waren beetje slap; maar de rest was prima en warm, snelle bezorging. Ze waren blikje bier vergeten bij m’n bestelling; deze werd direct na m’n belletje nabezorgd!
3 jan 2022 om 5:22 Duurde wel echt net te lang ongeacht tijdstip maar ach ja, een van de weinigen die nog bezorgen. Hotwings matig verder goed eten
2 jan 2022 om 11:36 Snel bezorgd (‘s nachts) en sundae’s waren groter dan verwacht en erg lekker! Mss kan in de turkse tosti feta kaas ipv gele kaas, zou lekker zijn
2 jan 2022 om 3:49 Echt slecht bijna 3 uur gewacht. 3 keer gebeld is er oven 5 min, en dat in gebrekkig Nederlands. Na 3 uur Word koud geleverd .
31 dec 2021 om 3:16 Kapsalon was niet zo lekker. Patat was duidelijk oud. 1,5 uur op m’n eten gewacht terwijl het restaurant 5 min rijden van m’n huis af is
26 dec 2021 om 0:59 Goeie bier
25 dec 2021 om 9:40 Very very bad no agein
25 dec 2021 om 3:53 Eten was koud en bezorgen duurde kk lang
9 dec 2021 om 21:13 Bezorger gooide t nog net niet naar binnen. Zeer asociaal en onvriendelijk.
8 dec 2021 om 13:55 Lekkere pizza, bedankt!
1 dec 2021 om 0:08 Eten was goed en netjes verpakt alleen jammer dat we er 2 (!!) uur op moesten wachten. We hadden al geen honger meer... ik vind dit echt wel een aandachtspuntje
27 nov 2021 om 13:19 Hele slechte service, ik was al ruim 1,5 uur aan het wachten dus ik besloot te bellen en te vragen hoelaat ze verwachten te komen. Word er gezegd dat ik nog lekker 2 uur moet wachten en word dan zo weg gedrukt. Eten was lauw en niet bijzonder.