CAFETARIA & PIZZERIA STRAATWEG & BIER2GO

CAFETARIA & PIZZERIA STRAATWEG & BIER2GO Beste pizza van Amsterdamsestraatweg! 16 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 745 beoordelingen
30 nov 2020 om 19:29 they even read the special requests in the comments, which is nice. the bitterballen looked a bit weird (but it often does ;) )
23 nov 2020 om 9:58 They never bring the food, I am expecting my money back. USELESS
22 nov 2020 om 4:32 Het eten was super ranzig. Je krijgt niet wat je besteld en half. Het eten was koud. Bestelde grillburger, kreeg vervolgens een zachte bolletje met tomatenpuree ipv ketchup. Super ontevreden,NIET voor herhaling vatbaar. Bezorger was erg beleefd.
14 nov 2020 om 20:45 Super vriendelijk!
9 nov 2020 om 23:39 Eten was weer top! Super snel eten ontvangen Zeker een aanrader.
4 nov 2020 om 12:50 Eten was er snel altijd goed
1 nov 2020 om 19:26 De bezorging was op tijd De pizza was lekker en warm
31 okt 2020 om 10:37 Delivery time was not accurate - had to call after an hour asking where it was.
7 okt 2020 om 3:53 Friet was lauw en slap, kapsalon was taai met slappe sla en het broodje kaassoufflé was zompig. Geen communicatie over bezorgtijd terwijl deze gigantische uitgelopen is. Aan de deur werd gemeld dat het erg druk was, maar dat werd niet van tevoren gemeld.
3 okt 2020 om 3:04 Duurde 2 uur voor dat het eten er was en het was koud
26 sep 2020 om 11:26 Bijna 20 minuten later dan beloofde tijd . Eten was goed mooie frisse salade mals vlees , ik vond de frietjes een beetje te hard , maar dat is persoonlijk
25 sep 2020 om 21:44 Was goed , alleen schaf andere andalouse aan, die is smerig