CAFETARIA & PIZZERIA STRAATWEG & BIER2GO

CAFETARIA & PIZZERIA STRAATWEG & BIER2GO Beste pizza van Amsterdamsestraatweg! 16 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 828 beoordelingen
17 okt 2021 om 12:15 Eten zou in een uur bezorgd worden. 135 minuten later, nog niets. Meerdere malen gebeld met steeds als antwoord: "We zijn er mee bezig, het is er over 20 minuten". Het eten was ook niet om aan te zien. Lauwe friet, gesmolten milkshake 1/10 experience
10 okt 2021 om 19:23 Eten was prima, al waren de frietjes wat kort gebakken. De bezorgtijd daarentegen was enorm slecht. Ruim 1,5 uur. Het was blijkbaar drukā€¦
4 okt 2021 om 5:28 HA! Bier!
3 okt 2021 om 13:19 Was op zich redelijk maar de pizza leek op diepvries pizza en smaakte daar ook naar.
3 okt 2021 om 12:09 Nooit meer bestel ik hier! 2,5 u op bestelling Eenmaal open gedaan bleek de helft van de bestelling er niet bij te zijn. Ik wou de kapsalon gaan eten en het was niet lauw maar echt KOUD ik heb alles weggegooit
30 sep 2021 om 3:22 Sorry, maar als ik anderhalf uur moet wachten (met meerdere malen bellen) op koude, smakeloze en taaie oude snacks, dan vind ik dit geen enkele ster waard. En dan zeggen: ja, we hebben het druk. Zorg er dan tenminste voor dat je eten te vreten is.
23 sep 2021 om 2:05 Lekker
20 sep 2021 om 10:58 ETEN NIET ONTVANGEN.
19 sep 2021 om 3:57 Bezorgtijd was 250minuten, bij de bestelling ontbraken 2producten, en het eten was in bijzonder slechte toestand.
19 sep 2021 om 3:17 2 uur gewacht op de bestelling en toen we het kregen was het koud
18 sep 2021 om 4:55 Gwn bad
14 sep 2021 om 5:01 Helaas is de bezorger niet instaat om de met zwarte stift en extra groot geschreven tekst "bellen" te lezen en vond het nodig om midden in de nacht de deurbel een paar seconden ingedrukt te houden. Volgende keer graag beter communiceren met de b