CAFETARIA & PIZZERIA STRAATWEG & BIER2GO

CAFETARIA & PIZZERIA STRAATWEG & BIER2GO Beste pizza van Amsterdamsestraatweg! 16 jaar ervaring!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 790 beoordelingen
21 jun 2021 om 13:08 Luister, ik heb minstens 2,5 uur op m’n eten gewacht. De spareribs waren slecht. De friet en snacks waren zo taai als de pest. Niet hier bestellen je word gewoon afgezet!
29 mei 2021 om 23:06 Eten is nooit bezorgd. Wat een schandalig bedrijf is dit. Gebeld zeggen dat je onderweg bent en vervolgens nooit komen. Nogmaals geprobeerd te bellen, maar telefoon staat uit. Mijn tip: bestel bij en ander
29 mei 2021 om 13:40 Afgrijselijk. Alles nat en goor.
25 mei 2021 om 23:35 Lekker
24 mei 2021 om 2:34 Fout gemaakt met bezorgen. Duurde erg lang, maar ze hebben het perfect Opgelost!! Thnx eten was uiteindelijk lekker!
14 mei 2021 om 20:26 Bijna anderhalf uur gewacht op het eten, "grote" kapsalon was niet echt groot, erg lauw en was niet bijzonder.
14 mei 2021 om 3:36 3uur gewacht, patat was lauw en de bestelling klopte niet helemaal
14 mei 2021 om 2:39 Na 2 u wachten komt de bestelling aan, Milkshake was warme melk met een smaakje en de kapsalon koud en klef net zoals de turkse pizza. Wij bestellen hier NOOIT meer!!!! Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven!
14 mei 2021 om 2:25 We hebben 2,5 uur gewacht voor ons eten vervolgens kon meneer niet eens uit zn auto stappen om ons eten te brengen en moesten we zelf gaan terwijl het 10 seconden moeite was+ eten was koud. Een hele luie bezorger!!! Dit is de eerste x dat ik zoiets meemaa
5 mei 2021 om 23:03 Lekker man
2 mei 2021 om 8:38 Bezorging duurde veel langer dan aangegeven. Eren was niet eens lauw maar gewoon koud en inmiddels taai
27 apr 2021 om 23:22 Veel ste laat en de kapsalon was met rijst, wat triest