CAFETARIA & PIZZERIA STRAATWEG & BIER2GO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1086 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria & Pizzeria Straatweg & Bier2go. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 16:46 Droge döner en koud
6 jun 2024 om 10:50 Smaak was goed. Pizza alleen koud. En de patat had wel wat langer gebakken kunnen worden.
6 jun 2024 om 9:07 Zeer snelle levering
22 mei 2024 om 1:18 lekkere snacks man
13 mei 2024 om 10:54 It took them 1,5 h to deliver cold fries and bad quality shoarma while their distance to my home is only about 5 min
28 apr 2024 om 11:22 10x 0 geven ik ze walgelijk
26 mrt 2024 om 21:11 Lang moeten wachten en was koud
22 mrt 2024 om 18:21 I love this place because I work late night / graveyard shifts and they still deliver in the middle of the night. I mostly order pizza around 3:30 during weekdays. Drivers are friendly and on time. I like their pizzas. Also nice that they serve beer.
11 mrt 2024 om 10:20 Terrible food that you would only get away with serving in the Netherlands. Hot wings that have no heat and pizza that tastes like it was from the freezer in the supermarket.
6 mrt 2024 om 5:37 Zeer vriendelijke bezorger. Over de kwaliteit kan ik niet veel zeggen, ik had namelijk alleen bier besteld :).
18 feb 2024 om 1:43 Lekkere pizza, vlot bezorgd
14 feb 2024 om 9:06 Echt lekker / warm en top smaak en nog lekker biertje